O nama

Postojimo jer postoje i kvalitetna vina i svoj uspjeh mjerimo vašim.

Vinart Grand Tasting

Na Vinart Grand Tastingu možete kušati vina biranih vinarija s hrvatskog tržišta. Ovaj festival donosi prokušane i prepoznate prakse svjetskih vinskih festivala  u koje unosi inovativnost. Potpuno posvećen kvaliteti, ovo je festival na kojem vinari izlažu isključivo uz pozivnicu. Godine našeg predanog rada i istraživanja svijeta vina uložili smo u odabir onih vinara za koje smatramo da su kvalitetom predvodnici u svom cjenovnom razredu na hrvatskom tržištu i pozvali ih da izlažu svoja vina.
Manifestacija s takvom koncentracijom izvanrednih uzoraka u tako kratkom vremenu i na jednom mjestu ne dolazi baš često. Ujedno, ovo je izvrsna prilika da popunite vlastitu vinsku arhivu onim teško dostupnim vinima koja svi tražimo.

Ovo vam omogućuje naša Pop-Up Vinoteka. U nadi da naši posjetitelji, entuzijasti, vinski zaljubljenici neće lutati ulicama grada u potrazi za onim jednim vinom koje ih se najviše dojmilo, sva su izložena vina kupcima dostupna u Pop-Up Vinoteci. Svi izlagači imaju obavezu izložena vina ustupiti Pop-Up Vinoteci na prodaju čime potičemo razvoj kulture vina. Količine su ograničene, dobro je biti među prvima.

Ovo je drugi dom za sve one koje pokreće ideja kvalitete. Mjesto gdje vinari mogu braniti istinske boje svojih vina, a posjetitelji mogu uživati u plodovima njihova truda, vještine i ljubavi.

Vinart d.o.o.

Sjedište tvrtke: Pavlenski put 7a, 10000 Zagreb

Adresa ureda: Delnička 8b, 10000 Zagreb

Trgovačko društvo upisano je u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod MBS: 070063879. Temeljni kapital: 20.000,00 kuna uplaćen u cijelosti.

OIB: 34172078814

Članovi uprave: Saša Špiranec, Ana Supić

Žiro-račun otvoren u Zagrebačkoj banci: HR2723600001102804136, Zagreb.